Jandaan geeft advies op diverse terreinen, met grafisch ontwerp als rode draad. Als zij-instromer in het onderwijs en ondernemer met een passie voor grafisch ontwerp, ben ik altijd bezig met het combineren van creativiteit en advies. Na mijn afstuderen aan de kunstacademie richtte ik samen met een studiegenoot een grafisch ontwerpbureau op. We werkten voor een breed scala aan opdrachtgevers in sectoren zoals muziek, zakelijke dienstverlening, horeca, cultuur en uitgeverijen, waarbij we huisstijlen, logo’s en andere visuele uitingen ontwierpen die de identiteit van onze klanten versterkten.

Mijn creatieve achtergrond blijft een constante factor, ook na mijn overstap naar het MBO-onderwijs. Hier heb ik mijn ervaring als praktijkbegeleider en vakdocent verrijkt met een Masterdiploma in Pedagogiek, met een focus op leren en innoveren. Toch blijft grafisch ontwerp altijd verweven in mijn werk en visie.

Nu werk ik als Adviseur Onderwijs en Kwaliteitszorg, waar ik mijn achtergrond in zowel onderwijs als de brede industrie inzet om onderwijsteams te begeleiden en te adviseren. Mijn kracht ligt in het verbinden van praktijk en beleid.