Een passie van Jandaan delen met studenten 🌿✨

Jandaan deelt zijn passie met studenten 🌿✨

In de wandelgangen ontstaan soms de mooiste ideeën! Zo werd ik door Anja van het team Duurzaamheid in Hoogeveen gevraagd om een workshop te geven tijdens de introductieweken voor 2e- en 3e-jaars studenten. Een uitdaging die ik met beide handen aangreep!

Gisteren was het zover: ik mocht bij de opleiding Schoonheidsspecialist mijn kennis over fytotherapie delen – een passie die ik verder heb ontwikkeld dankzij Saskia Nieboer van De Groene Zon. Hoewel mijn werk bij het Alfa-college centraal staat, blijf ik altijd bezig met experimenteren op het gebied van de geneeskracht van planten.

#Fytotherapie #Onderwijs #PassieDelen #Duurzaamheid #NatuurlijkeGeneeskunde #CalendulaZalf #Schoonheidsspecialist #Studenten #Workshops #AlfaCollege

Wat hebben we tijdens de workshop gedaan?

🌼 Zelf Calendula zalf gemaakt
🌿 Een persoonlijke twist gegeven aan elk zalfje
✨ Ontdekt hoe krachtig pure natuurproducten zijn

Het was geweldig om te zien hoe sommige studenten meteen zakelijk potentieel zagen – dollartekens in hun ogen! 💡

Met inmiddels 12 jaar leservaring achter de rug, bieden dit soort momenten mij de kans om dichtbij de belevingswereld van studenten te blijven en mijn passie te delen.

Ben je benieuwd naar meer over fytotherapie? Luister dan naar de podcast die ik samen met Saskia heb opgenomen: een echte ontdekkingsreis in de wereld van planten en hun geneeskracht. 🎧

👉 Beluister de podcast